Siirry pääsisältöön

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mökille tai metsälle. Usein riittääkin se, että puhelimella voi soittaa ja laittaa viestit. Totta kai on myös tilanteita, joissa puhelimessa ei vaan haluta olevan nettiä ja muita uusia ominaisuuksia ja näistä perusmalleistahan sitä ei tosiaankaan löydy, ei pitäisi ainakaan olla ongelmia tietoturvan kanssa. Näytön rikkoontumisistakaan tuskin tarvistee huolehtia, sillä näissä ei ole suuria ja rikkoutumisherkkiä näyttöjä. Tästähän onkin tehny Nokia 3310 mallin osalta suoittuja meemejä, kuten tässä:


Koko Nokian peruspuhelimien valikoiman löydät tästä: https://www.halpis.fi/category/166/nokia ja tällä hetkellä tosiaan näitä Nokian perusmalleja on saatavilla 226 erilaista ja jos et löydä juuri haluamaasi, laita meille viestiä niin katsotaan löytyykö sitä! Meidät tavoitat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@halpis.fi
Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella