Siirry pääsisältöön

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mökille tai metsälle. Usein riittääkin se, että puhelimella voi soittaa ja laittaa viestit. Totta kai on myös tilanteita, joissa puhelimessa ei vaan haluta olevan nettiä ja muita uusia ominaisuuksia ja näistä perusmalleistahan sitä ei tosiaankaan löydy, ei pitäisi ainakaan olla ongelmia tietoturvan kanssa. Näytön rikkoontumisistakaan tuskin tarvistee huolehtia, sillä näissä ei ole suuria ja rikkoutumisherkkiä näyttöjä. Tästähän onkin tehny Nokia 3310 mallin osalta suoittuja meemejä, kuten tässä:


Koko Nokian peruspuhelimien valikoiman löydät tästä: https://www.halpis.fi/category/166/nokia ja tällä hetkellä tosiaan näitä Nokian perusmalleja on saatavilla 226 erilaista ja jos et löydä juuri haluamaasi, laita meille viestiä niin katsotaan löytyykö sitä! Meidät tavoitat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@halpis.fi
Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Puhelimia kiinasta

Puhelin kiinasta, ennakkokäsityksiä
Monilla saattaa olla kiinalaisiin puhelimiin oma ennakkokäsityksensä. Usein tähän käsitykseen liitetäänkin se, että kiinassa valmistettavat puhelimet ja kiinalaiset merkit olisivat jotenkin huonolaatuisia, kopioituja feikkejä tai halvalla myytyä "roskaa". Noh, valitettavan usein tätä kuulee, sillä se omalta osaltaan onkin totta. Kiinasta löytyy vaikka ja mitä juuri näitäkin edellä mainittuja tapauksia löytyy edelleenkin.
Tehdäänkö kiinassa hyviä puhelimia? 
Täytyy kuitenkin muistaa, että myös kiinassa on laadukkaita merkkejä ja brändejä jotka valimistavat täysin eri tasoisia tuotteita, kuten vaikka puhelimia, kuin nämä väärentäjät. Täytyy vaan olla tarkkana mitä ja mistä ostaa. Monelle ei varmastikaan sellaiset merkit kuten Oppo ja Vivo sano yhtään mitään, mutta entä One Plus, se on ainakin Suomessa tunnettu? Nimittäin Oppo ja Vivo ovatkin samaa yhtiötä One Plussan kanssa, mutta vain eri merkki, joilla puhelimia myydään ja ne ovat kiinalaisi…