Siirry pääsisältöön

iPhone SE 2 tulossa 2018 kesällä?

Applelta odotetaan vuoden 2018 alkupuolen aikana uutta, edullisemman hintaluokan SE mallia. Alkuperäinen iPhone SE lanseerattiin vuonna 2016 ja se oli nimenomaan "välimalli”, joka oli tarkoitettu hinnaltaan uudempia iPhonea edullisemmaksi. 

Huhuiden purusteella uudesta iPhone SE 2 mallista löytyisi tuki langattomalle lataukselle, lasikuori takana, kotipainike pysyisi SE 2 mallissa edelleen fyysisenä, mutta kuulokeliitin olisi iPhone 7 mallin mukaisesti poistettu. Muuten iPhonen SE 2 mallin odotetaan seuraavan edeltäjäänsä, iPhone SE mallia. Ainakin näyttö pysyisi edelleen 4.7 tuumaisena ja ulkomuoto suhteellisen samanlaisena.

Arvellaan, että Apple julkaisee uuden iPhone SE 2 puhelimen vuotuisessa WWDC tapahtumassa. WWDC on Applen vuosittain järjestämä konferenssi, jossa julkaistaan uusia laitteita tuotteita ja ohjelmistoja sovelluskehittäjille. Tänä vuonna WWDC (Worldwide Developers Conference) järjestetään San Franciscossa 4. - 8. kesäkuuta.
 
Kuten aina uuden puhelimen julkaisun yhteydessä, vanhojen mallien hinnat tulevat tippumaan. Tässäkin tapauksessa iPhone SE 2 mallin odotetaan laskevan joidenkin iPhone puhelimien hintoja muutamilla prosenteilla. Käytettyjen Applen puhelimien hintoihin emme odota tällä olevan suurta vaikutusta, koska niissä hinnat laskevat automaattisesti ajan mennessä eteenpäin. 

Pysy kuulolla, seurataan Worldwide Developers Conference tapahtumaa mielenkiinnolla ja katostaan, mitä muita uutuuksia Apple mahdollisesti julkaisee! Sillä välin, voit käydä kurkkaamassa Applen MacBook tietokoneiden, Applen iPadtablettien ja Applen iPhone puhelimien valikoimaa täällä! Kaikki MacBook Air ja MacBook Pro tietokoneet ovat muuten suomenkielisellä näppäimistöllä ja mukaan tulee EU AC laturi.


Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella