Siirry pääsisältöön

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset.


Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan!


_____________________


1) WhatsApp Messenger

Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla!

2) Instagram, Facebook ja Snapchat

Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata.

3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti

Kenties yleisimmät ja parhaimmat sovelluksen uutisten lukemiseen?

4) Yle Areena

Kaikki maksavat Yle veroa, omisti televisiota tai ei, niin kannattaa hyödyntää tätä sovellusta. Toimii todella nopeasti ja tämän avulla voit katsoa kaikkia ylen kanavia suorana missä ikinä oletkin ja näet koko Yle Areenan sisällön! Toimii erityisen hyvin nyt, kun vaikka jalkapallon MM kisat 2018 ovat alkamassa ja haluat nähdä pelit, suomenkielisellä selostuksella! Taitaa vielä tukea myös Full HD resoluutiota.

5) Googlen sovellukset, Chrome, Gmail, Google Maps sekä Youtube

Yleensä kaikissa Android puhelimissa Googlen sovellukset löytyvät valmiina asennettuina, mutta jos ne jostain syystä puuttuvat, kannattaa ne ehdottomasti käydä poimimassa Google Play kaupasta parempaan talteen!

6) Microsoft Office sovellukset

Vaikka kyseessä onkin Googlen Android käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, kannattaa siihen silti ladata Microsoftin Office 365 paketti, joka sisältää Word, PowerPoint, Excel, Outlook ja OneNote sovellukset. Nämä ovat edelleenkin parhaimpia alallaan ja puhelimelle peruskäytössä ilmaisia. Joskus tulee eteen tilanne, jolloin nämä kannattaa olla asennettuna.

7) Facebook Messenger

Vaikka WhatsApp onkin tällä hetkellä paras ja suosituin, myös Facebookin oma Messenger sovellus on hyödyllinen. Sen avulla viestittely Facebookin kautta on kätevää ja nopeaa.

8) Pankkien omat sovellukset, Osuuspankki ja Nordea

Uudet sovellukset ovat todella käteviä ja helppoja. Niiden avulla vierailu nettipankissa, rahojen siirto ja laskujen maksu on jopa nopeampaa kuin normaalilla tietokoneella ja silti aivan yhtä turvallista. Osuuspankissa omiin tietoihin pääsee vielä halutessaan kirjautumaan ilman avainlukulistaa, todella kätevää!

10) Adobe Acrobat Reader


Adobe, jolla saat .PDF tiedostot avattua. Jos esimerkiksi osat puhelimella, vaikka junalipun, se lähetetään sinulle sähköpostiin .PDF muodossa ja Adobe on paras sovellus tämän tiedoston avaamiseen! Tarvetta on takuulla!

_____________________

Nämä ovat sellaisia sovelluksia, jotka tulisi löytyä lähestulkoon jokaisesta älypuhelimesta. Helpottavat puhelimen käyttöä ja tekevät älypuhelimesta paljon hyödyllisemmän kapistuksen. Jos et välttämättä Googlen Play kaupasta mitään haluaisi ladata, kannattaa ainakin harkita näitä. Sieltähän löytyy toki myös 3,5 miljoona muuta sovellusta, joten valinnanvaraa todellakin on!

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella