Siirry pääsisältöön

Ugreen - laadukkaat kaapelit ja johdot kaikille laitteille

Tilattaessa johtoja ja adaptereita Kiinasta, kannattaa olla erityisen tarkkana. Usein perus Applen lightning latausjohtoakin löytyy vain muutamalla eurolla, mutta onko siinä laatu sitten hyvää? Noh, ei valitettavasti. Jos käytössäsi on parhaimmassa tapauksessa 1400 euron puhelin, ei siihen kannata ostaa ihan mitä tahansa latausjohtoa! :)
 
Halvimmat johdot eivät ole Applen hyväksymiä ja usein valmistajasta ei ole sen tarkempaa tietoa. Tämä johtaa taas siihen, että Applen laite ei lataudu kunnolla ja pahimmassa tapauksessa se saattaa aiheuttaa jopa puhelimeen tai tablettiin oikosulun, joka puolestaan rikkoo laitteen. 

Mutta, tuleeko sieltä kiinasta sitten laadukkaita tuotteita? Noh kyllä vaan! Esimerkiksi Ugreen on jo noin 8 vuoden ajan valmistanut johtoja ja lisälaitteita puhelimille, tableteille ja erityisesti Applen iPhoneille ja iPadeille. Kyseessä on siis Applen sertifioima ja valtuuttama valmistaja. Ugreenillä onkin MFisertifikaatti (Made Fot iPhone/iPad) joka siis nimensä mukaisesti tarkoittaa sitä, että tuotteet on nimenomaan tehty Applen laitteille ja ne ovat Applen hyväksymiä. Meiltä löytyy tällä hetkellä yli 80 erilaista johtoa, kaapelia, adapteria tai muuta vastaavaa Ugreenin tuotetta!

Hinnat näissä johdoissa saattavat olla (ovatkin) korkeammat kuin yleisesti muissa kiinalaisissa malleissa, mutta kuitenkin halvempia kuin yleisesti Suomessa muut myytävät johdot ja kaapelit. Applen laitteille löytyykin kattava valikoima USB johtoja, eri pituuksissa ja väreissä. Voit myös valita, haluatko USB johdon normaalissa muodossa, vai nylon johtona. Nylon on kestävämpää materiaalia, joten se kestää hyvin vääntelyä ja kääntelyä, eikä pinta rasitu niin, kuten normaalissa johdossa. Tarkemmin johtoja pääset tarkastelemaan, vaikka tästä!

Ugreenin saatavilla olevat Applen USB liittimet. Osa liittimistä on Nylon päällysteisiä ja osa normaaleja.

Meiltä löytyy kattava valikoima johtoja ja adaptereita myös muille puhelimille, kuten vaikka uudelle One Plus 6 mallille. C tyypin USB liittimet tekevät markkinoille kovaa tuloa, sillä C tyypin USB liitin mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman latauksen, sen avulla voidaan siirtää jopa 4K tasoista videokuvaa ja siirtää ääntä. Nämä ovat sellaisia, joita ei perinteisellä Micro USB liittimellä pysty tekemään. Tämän takia puhelimet ja tietokoneet ovatkin pitkälti siirtymässä tähän uudenmalliseen USB liittimeen, mutta toki Micro USB liittimet ovat vielä käytössä pitkälle tulevaisuuteen. Nämä Micro USB ja C tyypin USB johdot löydät myös meiltä!

_____________________

Ugreeniltä löytyy myös monia muita käteviä liittimiä, johtoja ja adaptereita. Ainakin omat suosikit ovat tässä:

1) Ugreenin 3 in 1 kaapeli 

Tästä kaapelista siis löytyy Applen Lightning liitin, Micro USB liitin ja C tyypin USB liitin. Kaikki liittimet siis samasta johdosta! Todella kätevä. Toimii mainiosti esimerkiksi autossa. Kaikilla on erimalliset puhelimet, mutta tällä monitoimisella USB kaapelilla lataat todellakin kaikki laitteet ja tabletit! Mukaan vielä vaikka Ugreenin pikalaturi, niin olet täydellisesti varustettu! :D 


2) Ugreen C USB to HDMI adapteri
Kuten aikaisemmin mainitsin, tietokoneissa siirrytään yhä useammin pelkkään C tyypin USB liittimeen. Tässä on omat hyvät ja huonot puolensa. Nimittäin C tyypin USB mahdollistaa paljon ohuemmat läppärit ja tabletit, mutta samalla jotta haluat niihin, vaikka perinteisen HDMI liittimen, joudut käyttämään erilaisia adaptereita. Tämä Ugreenin HDMI adapteri siirtääkin suoraan C tyypin USB liittimestä videot ja kuvat Full HD tarkkuudella televisioon tai videotykkiin. Ilman tätä en itse ainakaan pärjäisi. Tietokoneessani kun on vain kaksi C tyypin USB liitintä ja perinteinen 3.5mm kuulokeliitin

______________________

Muistathan, että kaikki johdot voidaan toimittaa nopeasti suoraan kotiin kirjeellä, eli ei tarvitse suorittaa noutoa Postista, ellei tilaa sitten montaa kerralla, koska 3cm on suurin sallittu paksuus kirje lähetyksissä. Jos olet etsimässä uudelle One Plussalle, Huaweille, Nokialle, Samsungille tai Applelle uutta johtoa, kannattaa Ugreeniä ehdottomasti harkita! Kaikki USB johdot ovat todella laadukkaita ja niillä on täysi valmistajan 12kk takuu, eli vialliset tilalle saat aina uuden, mukavaa eikös vaan?

Toivottavasti löydät puhelimellesi juuri sopivan pituisen ja värisen USB kaapelin! Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi niin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti, yleensä kuitenkin jo saman päivän aikana! 

- Halpis.fi

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella