Siirry pääsisältöön

Applen uusi iOS 12 käyttöjärjestelmä iPhonelle ja iPadille

Apple on tunnettu sen omasta iOS käyttöjärjestelmästään. Apple on ainoa joka ei käytä muissa älypuhelimissa olevaa Googlen kehittämää Android käyttöjärjestelmää. Monelle Applen iOS onkin se suurin syy ostaa Applen tuote, koska iOS käyttöjärjestelmä on monessa tavassa nopeampi ja jopa helpompi käyttää kuin vastaava Android.

Apple onkin julkaisemassa uuden iOS 12 käyttöjärjestelmänsä vuoden 2018 aikana. Käydäänkin tässä hieman läpi uuden iOS 12 käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. iOS 12 lanseerataan siis testaukseen nyt kesäkuun aikana ja lanseeraus avoimeen jakeluun pitäisi tapahtua syksyllä 2018. iOS12 tullaan todennäköisesti julkaisemaan ensin uusimmille Applen iPhone puhelimille ja myöhemmin vanhemmille malleille.

Applen iOS12 julkaistaan vuoden 2018 syksyllä.


1) Sovellukset toimivat kaikilla laitteilla

Jatkossa iPad, iPhone ja Mac OS käyttöjärjestelmille tarkoitetut sovellukset toimisivat kaikki samalla alustalla. Tähän asti iPadille, iPhonelle ja MacBookille tehdyt sovellukset eivät aina sovi yhteen, mutta jatkossa sama sovellus toimisi kaikilla laitteilla, joten sitä ei tarvitse koodata jokaiselle laitteelle erikseen.

2) Vaakatason kasvojentunnistus

Uudessa iPhone puhelimessa on kasvojentunnistus, mutta tähän asti se toimii vain puhelimen ollessa pysty asennossa. Uuden iOS12 käyttöjärjestelmän myötä, puhelin tunnistaisi kasvot myös ollessaan vaakatasossa.

3) NFC parannuksia

Applen huhutaan laittavan uuteen iOS12 käyttöjärjestelmään laajan ja turvallisen tuen NFC ominaisuudelle. Nykyään sillä voi maksaa ostokset, mutta tulevaisuudessa NFC ominaisuudella voisi avata lukkoja, kuten vaikka oman kotioven, jolloin erillisiä avaimia ei tarvita. Tämä ominaisuus totta kai tarvitsee myös laajan tuen muilta, jotta sen täyttä potentiaalia voidaan 100% hyödyntää.

4)  Aikuisille suunnatut valvonta sovellukset

iOS12 käyttöjärjestelmässä arvellaan olevan joukko erilaisia sovelluksia ja ominaisuuksia, jotka helpottavat vanhempien valvontaa lasten puhelimien käytössä. Sovelluksesta esimerkiksi näkisi miten ja missä puhelinta on käytetty, sekä kuinka paljon. Ominaisuus myös seuraisi, kuinka paljon Applen iOS laitteita on käytetty päivän aikana yhteensä. Tämä helpottaisi huomattavasti älypuhelimien ja tablettien käytön seurantaa.

5) Joukko muita ominaisuuksia

Applen SIRIn integraatiota yhä syvemmälle iOS käyttöjärjestelmään, kuten vaikka omien valokuvien etsintä, kalibrointi, ja järjestely SIRIn avulla, esimerkiksi kasvojen tunnistamisen avulla. Uudelleen suunniteltuja sovelluksia ja paranneltuja asetuksia.

iOS 12 tuokin mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, sekä tukun parannuksia nykyiseen iOS11 versioon. Suurimmat muutokset eivät kenties näy käyttäjällä laisinkaan, vaan ne ovatkin turvallisuudessa, nopeudessa ja luotettavuuden parantamisessa. iOS12 julkaistaan syksyllä 2018 ja sen oletetaan tukevat Applen laitteita jopa iPhone 5S puhelimeen asti.

- Halpis.fi

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella