Siirry pääsisältöön

Käytettyjen puhelimien ja tablettien kuntoluokitukset A, B ja C

Haluatko ostaa halvalla uuden puhelimen? Usein halpaa ja hyvää ei saa samassa paketissa, mutta halvan ja käytetyn voi saada! Nimittäin meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä puhelimia ja tabletteja, todellakin halvalla! Kaikilla laitteilla on aina 12kk takuu ja 100% toimivuus. Meiltä siis käytetyt iPhone 5, iPhone 6 ja iPhone 7 puhelimet, sekä käytetyt Applen iPad 2-4, iPad Mini ja iPad Air tabletit. Jokaiselle löytyy jotakin, käy kurkkaamassa sivumme täällä

Halpis.fi verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä puhelimia ja tabletteja. Valikoimistamme löytyy Applen iPhone puhelimia, Applen iPad tabletti tietokoneita sekä Samsungin ja muiden valmistajien malleja. 

Meillä on siis myynnissä kolmea kuntoluokkaa, käytetyissä puhelimissa ja tableteissa. Paras kuntokuokka on A, tämän jälkeen tulee luonnollisesti B ja viimeisenä on C. Käydään seuraavassa lyhyesti kaikki kolm kuntokuokkaa lävitse.

A kuntoluokka tarkoittaa sitä, että puhelin tai tabletti no lähes uudenveroisessa kunnossa ja siinä on tuskin yhtään naarmua, tai todella vähän. Puhelimet ovat siis lähes uudenveroisessa kunnossa. Kaikki A kuntoluokan puhelimet ja tabletit ovat aina 100% toimivia ja testattuja. 

B kuntokuokka puolestaan tarkoittaa sitä, että käytetty puhelin tai käytetty tabletti sisältää pieniä käytönjälkiä, mitä puhelimessa voi olettaa normaalisti olevan. Yleensä erilaiset naarmut ja jäljet ovat kuitenkin pieniä eivätkä ne vaikuta puhelimen käyttöön millään tavalla, vaan kaikki ovat 100% toimivia. Suurin osa myymistämme käytetyistä puhelimista ja tableteista on juuri B kuntoluokan laitteita. Kaikki B kuntoluokan käytetyt laitteet ovat aina 100% toimivia ja testattuja. 

C kuntoluokka puolestaan on sellainen, että puhelimesta tai tabletista löytyy yksi tai useampi jälki, joka on suurempi. Tällainen saattaa olla isompi naarmu takana, näytössä tai sivulla. Yleensä C kuntoluokan laitteita meillä on vähän ja niihin on erikseen laitettu kuva puhelimessa tai tabletissa olevasta naarmusta. C kuntokuokan laitteissa siis tiedät syyn C kuntoluokkaan, ennen ostamista. Muistutuksena vielä, että myös kaikki C kuntoluokan puhelimet ja tabletit ovat 100% toimivia. 

Kaikilla käytetyillä puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla on siis paitsi 100% toimivuus, myös 12kk takuu, joka ei riipu laitteen kunnosta. Tämän avulla ostaminen on huoletonta, sillä voit olla aina varma, että laitteesi toimii. 

Jos haluat tarkempaa tietoa juuri jostain tietystä mallista, voit laittaa meille kyselyä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi, niin voimme ottaa sinulle tarkempiakin valokuvia varastossa olevista tuotteistamme.  Joskus kaikkia naarmuja ja pieniä jälkiä on kuitenkin todella hankala saada näkymään kuvissa. 

Joskus näitä ilmoitettuja käytettyjen laitteiden kuntolokkia saatetaan tarkentaa, - ja + merkeillä, jossa siis pyritään tarkentamaan kuntokuokkaa, jos puhelimelle tai tabletille ei selkeää luokkaa oikein löydy. Esimerkkinä tästä voitaisiin käyttää, vaikka A- luokituksella olevaa käytettyä Applen iPhone 7 32 GB mallia, josta on kuvia tässä:

Kuten kuvista näkyy, puhelin on luokiteltu A- kuntoon, eli siinä on hädin tuskin yhtään naarmua. A luokituksella puhelin olisi kuin uusi.

Pyrimme siis helpottamaan puhelimen valintaa näillä kolmella luokalla. Kolmen eri kuntoluokan avulla on helppo tehdä valinta ja erottelu on silti tarpeeksi selkeää. Myymme kuitenkin myös uusia laitteita, ja niiden takuu tai palautusoikeus ei siis eroa mitenkään käytetyistä laitteista, vaan kaikilla on aina 100% toimivuus, 12kk takuu ja 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ostaminen on helppoa ja turvallista! 

Jos olet vailla uutta puhelinta, tai muuten vaan haluat päivittää mykyisen mallisi, kannattaa ehdottomasti harkita käytetyn puhelimen ostamista. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia Applen, Nokian ja Samsungin puhelimia sekä tabletteja. Valikoimamme voit käydä kurkistamassa sivuillamme www.halpis.fi

- Halpis.fi - Korkeiden hintojen kampittaja! 

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Iskunkestävät älypuhelimet IP68 luokituksella