Siirry pääsisältöön

Käytettyjen puhelimien ja tablettien kuntoluokitukset A, B ja C

Haluatko ostaa halvalla uuden puhelimen? Usein halpaa ja hyvää ei saa samassa paketissa, mutta halvan ja käytetyn voi saada! Nimittäin meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä puhelimia ja tabletteja, todellakin halvalla! Kaikilla laitteilla on aina 12kk takuu ja 100% toimivuus. Meiltä siis käytetyt iPhone 5, iPhone 6 ja iPhone 7 puhelimet, sekä käytetyt Applen iPad 2-4, iPad Mini ja iPad Air tabletit. Jokaiselle löytyy jotakin, käy kurkkaamassa sivumme täällä

Halpis.fi verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä puhelimia ja tabletteja. Valikoimistamme löytyy Applen iPhone puhelimia, Applen iPad tabletti tietokoneita sekä Samsungin ja muiden valmistajien malleja. 

Meillä on siis myynnissä kolmea kuntoluokkaa, käytetyissä puhelimissa ja tableteissa. Paras kuntokuokka on A, tämän jälkeen tulee luonnollisesti B ja viimeisenä on C. Käydään seuraavassa lyhyesti kaikki kolm kuntokuokkaa lävitse.

A kuntoluokka tarkoittaa sitä, että puhelin tai tabletti no lähes uudenveroisessa kunnossa ja siinä on tuskin yhtään naarmua, tai todella vähän. Puhelimet ovat siis lähes uudenveroisessa kunnossa. Kaikki A kuntoluokan puhelimet ja tabletit ovat aina 100% toimivia ja testattuja. 

B kuntokuokka puolestaan tarkoittaa sitä, että käytetty puhelin tai käytetty tabletti sisältää pieniä käytönjälkiä, mitä puhelimessa voi olettaa normaalisti olevan. Yleensä erilaiset naarmut ja jäljet ovat kuitenkin pieniä eivätkä ne vaikuta puhelimen käyttöön millään tavalla, vaan kaikki ovat 100% toimivia. Suurin osa myymistämme käytetyistä puhelimista ja tableteista on juuri B kuntoluokan laitteita. Kaikki B kuntoluokan käytetyt laitteet ovat aina 100% toimivia ja testattuja. 

C kuntoluokka puolestaan on sellainen, että puhelimesta tai tabletista löytyy yksi tai useampi jälki, joka on suurempi. Tällainen saattaa olla isompi naarmu takana, näytössä tai sivulla. Yleensä C kuntoluokan laitteita meillä on vähän ja niihin on erikseen laitettu kuva puhelimessa tai tabletissa olevasta naarmusta. C kuntokuokan laitteissa siis tiedät syyn C kuntoluokkaan, ennen ostamista. Muistutuksena vielä, että myös kaikki C kuntoluokan puhelimet ja tabletit ovat 100% toimivia. 

Kaikilla käytetyillä puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla on siis paitsi 100% toimivuus, myös 12kk takuu, joka ei riipu laitteen kunnosta. Tämän avulla ostaminen on huoletonta, sillä voit olla aina varma, että laitteesi toimii. 

Jos haluat tarkempaa tietoa juuri jostain tietystä mallista, voit laittaa meille kyselyä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi, niin voimme ottaa sinulle tarkempiakin valokuvia varastossa olevista tuotteistamme.  Joskus kaikkia naarmuja ja pieniä jälkiä on kuitenkin todella hankala saada näkymään kuvissa. 

Joskus näitä ilmoitettuja käytettyjen laitteiden kuntolokkia saatetaan tarkentaa, - ja + merkeillä, jossa siis pyritään tarkentamaan kuntokuokkaa, jos puhelimelle tai tabletille ei selkeää luokkaa oikein löydy. Esimerkkinä tästä voitaisiin käyttää, vaikka A- luokituksella olevaa käytettyä Applen iPhone 7 32 GB mallia, josta on kuvia tässä:

Kuten kuvista näkyy, puhelin on luokiteltu A- kuntoon, eli siinä on hädin tuskin yhtään naarmua. A luokituksella puhelin olisi kuin uusi.

Pyrimme siis helpottamaan puhelimen valintaa näillä kolmella luokalla. Kolmen eri kuntoluokan avulla on helppo tehdä valinta ja erottelu on silti tarpeeksi selkeää. Myymme kuitenkin myös uusia laitteita, ja niiden takuu tai palautusoikeus ei siis eroa mitenkään käytetyistä laitteista, vaan kaikilla on aina 100% toimivuus, 12kk takuu ja 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ostaminen on helppoa ja turvallista! 

Jos olet vailla uutta puhelinta, tai muuten vaan haluat päivittää mykyisen mallisi, kannattaa ehdottomasti harkita käytetyn puhelimen ostamista. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia Applen, Nokian ja Samsungin puhelimia sekä tabletteja. Valikoimamme voit käydä kurkistamassa sivuillamme www.halpis.fi

- Halpis.fi - Korkeiden hintojen kampittaja! 

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa.

Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia.

Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman, e…

Ugreen - laadukkaat kaapelit ja johdot kaikille laitteille

Tilattaessa johtoja ja adaptereita Kiinasta, kannattaa olla erityisen tarkkana. Usein perus Applen lightning latausjohtoakin löytyy vain muutamalla eurolla, mutta onko siinä laatu sitten hyvää? Noh, ei valitettavasti. Jos käytössäsi on parhaimmassa tapauksessa 1400 euron puhelin, ei siihen kannata ostaa ihan mitä tahansa latausjohtoa! :)

Halvimmat johdot eivät ole Applen hyväksymiä ja usein valmistajasta ei ole sen tarkempaa tietoa. Tämä johtaa taas siihen, että Applen laite ei lataudu kunnolla ja pahimmassa tapauksessa se saattaa aiheuttaa jopa puhelimeen tai tablettiin oikosulun, joka puolestaan rikkoo laitteen. 

Mutta, tuleeko sieltä kiinasta sitten laadukkaita tuotteita? Noh kyllä vaan! Esimerkiksi Ugreen on jo noin 8 vuoden ajan valmistanut johtoja ja lisälaitteita puhelimille, tableteille ja erityisesti Applen iPhoneille ja iPadeille. Kyseessä on siis Applen sertifioima ja valtuuttama valmistaja. Ugreenillä onkin MFisertifikaatti (Made Fot iPhone/iPad) joka siis nimensä mukaisest…