Siirry pääsisältöön

Applen uudet puhelinjulkistukset syksyllä 2018

Taas on se aika vuodesta, kun odotellaan Applen uutuus puhelimia ja tabletteja syyskuun julkistuksessa. Ensimmäisten ennakkotietojen mukaan Applelta odotetaan kolmea uutta iPhone puhelinta, joista yksi olisi edullisemman hintaluokan malli. Käydäänkin nyt tässä blogipostauksessa vähän läpi sitä, millaisia malleja Applelta odotetaan ja vähän niiden ominaisuuksia ja hintoja.

Edellinen iPhone kantaakin nimeä iPhone 8, mutta uuden julkistuksen yhteydessä Applen ei odoteta nimeävän seuraavaa iPhonea loogisesti iPhone 9 puhelimeksi. Tällä hetkellä markkinoilla on siis iPhone X, joka viittaa iPhone 10 malliin, jolloin iPhone 9 saattaa ideologisesti olla hankala päätös, koska se on ikään kuin nimeäminen taaksepäin, joka ei ehkä ole Applen liiketoiminnan kannalta paras vaihtoehto. Mitä vaihtoehtoja Applen puhelimen nimille siis jää, no ainakin iPhone 8S, koska Apple on käyttänyt S mallia useasti nimeämisen yhteydessä. Muita vaihtoehtoja ovat iPhone XS, tai Apple iPadin tapaan pelkistetysti New iPhone.

Milloin uusi iPhone sitten tulisi markkinoille? Perinteisesti Apple on julkaissut uudet iPhonet aina syyskuun puolessa välissä ja saataville ne ovat saapuneet muutamaa viikkoa myöhemmin, eli syyskuun viimeisellä puoliskolla.

Ensimmäinen iPhone olisi 5.8 tuumaisella OLED näytöllä varustettu iPhone X mallin seuraaja, jolla olisi samanlainen muotoilu ja rakenne erityisesti näytön suhteen. Puhelimen arvioutu hinta asettuisi noin 850 - 950 euron luokkaan.

Toinen malli olisi hieman isompi, 6.5 tuumaisella OLED näytöllä varustettu iPhone X Plus versio, joka olisi nyt julkistettavista kolmesta puhelimesta se kaikkein kallein. Tämän kalleimman mallin hinta tulisi puolestaan asettumaan noin 1050 - 1150 euron luokaan. Tämä iPhone olisi ikään kuin kalliimpi versio 5.8 tuumaisesta mallista ja tästä tulisi Applen kärkimalli, ainakin hinnan suhteen.

Kolmas versio olisi puolestaan 6.1 tuumaisella LCD näytöllä (joka on siis OLED näyttöön verrattuna hieman edullisempi) malli, joka tuli näistä kolmesta hinnaltaan edillisimmaksi. OLED näyttö on hieman tarkempi ja parempi, joten tähän edulliseen malliin olisi vaihdettu LCD näyttö, jolloin hinta saadaan huomattavasti edullisemmaksi kuin kahdessa muussa. Tämän edullisimman iPhone version hinnan odotetaan olevan noin 700 - 850 euroa, joka on siis selkeästi kahta muita mallia agressiivisemmin hinnoiteltu.

Tässä vielä kuva, josta saa vähän käsitystä siitä, millaisia nuo kolme julkistettavaa mallia voisivat näyttää ja miten näyttöjen koot asettuvat suhteessa toisiinsa.Muotoilussa ja suunnittelussa uudet iPhonet ottavat ainakin selkeän rajanvedon edellisiin malleihin ja muotoiluun, jota on totuttu näkemään Applen puhelimissa jo iPhone 6 mallista asti. Näyttö olisi kaikissa lähes kokonaan etupaneelin kattava ja kotipainike olisi integroitu kokonaan näyttöön.

Huhut kertovat, että kalleimmissa malleissa olisi lasinen takakuori ja edullisemmassa mallissa se olisi edeltäjiensä tapaan alumiinia. iPhoneja odotellaan useissa väreissä ja huhuissa onkin ollut sellaiset värit, kuten vihreä, keltainen ja pinkki, jotka todellakin tuovat uutta virtaa ja värikkyyttä iPhone puhelimien toistaiseksi melko "harmaaseen" värikirjoon.

Enempää emme oikein halua tämän kanssa spekuloida, koska kohtahan tämä tiedetäänkin. Tekniset tidot ovat joillain sivustolla melko "tarkkaan" jo tiedossa, mutta harvemmin Applea sen teknisten tietojen takia ostetaankaan, koska ne ovat lähes aina olleet vähän jäljessä prosessorien ja muistien osalta, jos verrataan High End luokan Android puhelimiin.

Kun uudet iPhonet on julkaistu, tulemme tekemään siitä postauksen, että millaisia laitteita sieltä sitten todella on saatu aikaan, mihin hintaan ja milloin ne tulevat Suomeen!

- Halpis.fi 

Korkeiden hintojen kampittaja!Kommentit

Suosittuja tekstejä

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Halpis.fi verkkokaupan blogi

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Päätettiin laittaa blogi pystyyn, johon tehdään erilaisia arvosteluja, käydään läpi tuotteita ja kirjoitellaan kaikkea muuta ajankohtaista ja mielestämme tärkeää asiaa! Verkkokauppamme löytyy siis osoitteesta www.halpis.fi ja sähköpostimme on muotoa asiakaspalvelu@halpis.fi

Ugreen - laadukkaat kaapelit ja johdot kaikille laitteille

Tilattaessa johtoja ja adaptereita Kiinasta, kannattaa olla erityisen tarkkana. Usein perus Applen lightning latausjohtoakin löytyy vain muutamalla eurolla, mutta onko siinä laatu sitten hyvää? Noh, ei valitettavasti. Jos käytössäsi on parhaimmassa tapauksessa 1400 euron puhelin, ei siihen kannata ostaa ihan mitä tahansa latausjohtoa! :)

Halvimmat johdot eivät ole Applen hyväksymiä ja usein valmistajasta ei ole sen tarkempaa tietoa. Tämä johtaa taas siihen, että Applen laite ei lataudu kunnolla ja pahimmassa tapauksessa se saattaa aiheuttaa jopa puhelimeen tai tablettiin oikosulun, joka puolestaan rikkoo laitteen. 

Mutta, tuleeko sieltä kiinasta sitten laadukkaita tuotteita? Noh kyllä vaan! Esimerkiksi Ugreen on jo noin 8 vuoden ajan valmistanut johtoja ja lisälaitteita puhelimille, tableteille ja erityisesti Applen iPhoneille ja iPadeille. Kyseessä on siis Applen sertifioima ja valtuuttama valmistaja. Ugreenillä onkin MFisertifikaatti (Made Fot iPhone/iPad) joka siis nimensä mukaisest…