Siirry pääsisältöön

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin


Vuosittain tulee uusia ja entistä kalliimpia malleja, mutta kehittyykö teknologia todella niin paljon, että aina kannattaa hankkia se uusin ja tehokkain älypuhelin? 


Noh, miksi kannattaa edes harkita käytettyä puhelinta? Ensimmäisenä tulee mieleen ainakin hinta. Esimerkiksi Samsung on juuri lanseerannut uuden Samsung Galaxy S9 mallin, josta saa siis maksaa noin 900 euroa. Vähän vanhempia Samsungin Galaxy malleja myydään uutena vieläkin. Esimerkiksi tällä hetkellä uusi Samsung Galaxy S7 Edge maksaa noin 490€ ja meillä vastaava käytetty malli maksaa sen 339€, joten hintaero on huikea. No mitä sitten itse puhelin, se on ammattilaisten toimesta tarkistettu ja Blanccon (joka muuten myös alkuisin Suomesta) avulla tyhjennetty malli. Akku vastaa noin 80%-100% uuden vastaan tehosta mutta puhelimessa on vain jälkiä, joka periaatteessa ainoa miinuspuoli. Kaikki käytetyt puhelimet toimivat siis 100% ja niillä on myös 12kk takuu.
Mietitään tilannetta, ostat uuden puhelimen ja et käytä suojakuorta. Riittää, että parin viikon ajan pidän sitä pöydällä, taskussa, (vaikka avaimien kanssa jne.) niin puhelimeen saattaa tulla samanlaisia naarmuja, kuin näissä käytetyissä malleissa. Jos taas laitat uutena puhelimen suojakuoren sisään, et luonnollisesti saa siihen naarmuja ja toisaalta jos puhelimessa (käytetyssä) on naarmuja, et niitä myöskään kovin helposti huomaa. Takakannessa olevat naarmut jäävät ainakin kokonaan piiloon. 

Yksi tärkeä asia on myös kierrätys ja ympäristö. Miljoonia ja miljoonia elektroniikka laitteita joutuu vuosittain kaatopaikoille ja romuttamoille, vaikka joukossa riittää hyviäkin laitteita, ainahan ei tarvitse olla se uusin ja hienoin malli. Kierrätys kunniaan! Vuosittan kaatopaikoille eksyy 40 miljaria kiloa jätettä! :O
Tässä vielä muutamia kuvia laitteista sekä niissä olevista jäljistä, eli kuten kuvista huomaa, joitakin jälkiä on jopa vaikea saada kuvissa näkymään! Ja kuvissa näkyvät tarrat muuten lähtevät pois, eikä niistä jää jälkiä! :)
 Tässä kuvia Applen käytetystä iPhone 5S mallista. Tässä suurimmat jäljet ovat kuvassa ylhäällä kulmissa näkyvät kulumat. 

_____________________________________________
 Tässä puolestaan käytetty Samsung Galaxy S7 puhelin, 32GB muistilla. Kuten kuvista näkyy, ei tässäkään ole suuria jälkiä, pieniä naarmuja ainakin latausliittimen kohdalla ja vähän kulmissa. 
https://www.halpis.fi/category/167/samsung

_________________________________________Tässä puolestaan muutamia kuvia Applen iPad tabletista, joka taitaa olla iPad 3 mallia 64GB muistilla. Kuten näistäkin näkyy, suurimmat naarmut ja jäljet kulmissa takana. 

___________________________________________

Kuten näistä kuvista näkyy se, että laitteessa on yksikin pieni naarmu/jälki johtaa käytetyn ”leimaan” eikä sitä voi myydä uutena. Jos on valmis ulkoisesta puolesta vähän tinkimään (jossain tapauksissa siis todella vähän) niin laitteen saa todella edullisesti. Toinen hyvä huomio on myös se, että esimerkiksi Apple on lopettanut vanhempien iPad tablettien valmistuksen, joten jos haluaa, vaikka Applen iPad tabletin 4G yhteydellä täytyy ostaa se uusin ja paras. Yksityisiltä ostettaessa kannattaa olla myös varuillaan. Ongelmia saattaa ilmetä Applen IDtunnuksien, maksujen ja lähetyksien kanssa. Yksityisten välisissä kaupoissa ei myöskään ole takuuta eikä palautusoikeutta.
Jos iPhone tai iPadi hajoaa vaikka viikon käytön jälkeen, asialle ei tuolloin oikein voi mitään. Mutta onneksi meiltä löytyy Applen iPhonet ja Applen iPadit 14 päivän vaihto- ja palautusoikeudella sekä 12kk takuulla! 
Kommentit

Suosittuja tekstejä

Android 8.1 Oreo ja uusi Android 9.0 P

Myynnissä yli 200 erilaista Nokian peruspuhelinta!

Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 200 erilaista Nokian tehdashuollettua peruspuhelinta? Osalle tämä tulee yllätyksenä, että vieläkö näitäkin malleja on saatavissa, kyllä on!

Näitä Nokian malleja lojuu edelleenin erilaisissa varastoissa, käytettyinä, uusina tai huollettuina. Aikoinaan kun tiettyä mallia saatettiin valmistaa se useampi kymmenen miljoona kappaletta, sitä saattoi jälleenmyyjien ja tukkureiden varastoihin jäädä isojakin määriä, kun aina tuli uusia Nokian malleja tilalle ja vanhat jäivät niin sanotusti "hyllyyn."

Suosituimpia Nokian puhelimia ovatkin olleet simpukkapuhelimet, kuten Nokia 6131 tai Nokia 3710, nämä mallit löydät sivuiltamme, kun klikkaat nimiä.  Mikä parasta, kaikilla on 12kk takuu, joten voit olla huoletta, jos puhelimeen tulee ongelmia, se korjataan tai vaihdetaan uuteen.

No, mihin näitä Nokian perusmalleja sitten nykyäänkin tarvitaan? Usein kyse on varapuhelimesta, ehkä sitä kaikkein kalleinta iPhonea ei haluta mukaan festareille, veneelle, mö…

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa.

Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia.

Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman, e…

Ugreen - laadukkaat kaapelit ja johdot kaikille laitteille

Tilattaessa johtoja ja adaptereita Kiinasta, kannattaa olla erityisen tarkkana. Usein perus Applen lightning latausjohtoakin löytyy vain muutamalla eurolla, mutta onko siinä laatu sitten hyvää? Noh, ei valitettavasti. Jos käytössäsi on parhaimmassa tapauksessa 1400 euron puhelin, ei siihen kannata ostaa ihan mitä tahansa latausjohtoa! :)

Halvimmat johdot eivät ole Applen hyväksymiä ja usein valmistajasta ei ole sen tarkempaa tietoa. Tämä johtaa taas siihen, että Applen laite ei lataudu kunnolla ja pahimmassa tapauksessa se saattaa aiheuttaa jopa puhelimeen tai tablettiin oikosulun, joka puolestaan rikkoo laitteen. 

Mutta, tuleeko sieltä kiinasta sitten laadukkaita tuotteita? Noh kyllä vaan! Esimerkiksi Ugreen on jo noin 8 vuoden ajan valmistanut johtoja ja lisälaitteita puhelimille, tableteille ja erityisesti Applen iPhoneille ja iPadeille. Kyseessä on siis Applen sertifioima ja valtuuttama valmistaja. Ugreenillä onkin MFisertifikaatti (Made Fot iPhone/iPad) joka siis nimensä mukaisest…