Siirry pääsisältöön

Käytetty Applen iPad, iPhone tai Samsung Galaxy puhelin


Käytetty Applen iPad, Samsung tai Applen iPhone

Vuosittain tulee uusia ja entistä kalliimpia malleja, mutta kehittyykö teknologia todella niin paljon, että aina kannattaa hankkia se uusin ja tehokkain älypuhelin? 


Noh, miksi kannattaa edes harkita käytettyä puhelinta? Ensimmäisenä tulee mieleen ainakin hinta. Esimerkiksi Samsung on juuri lanseerannut uuden Samsung Galaxy S9 mallin, josta saa siis maksaa noin 900 euroa. Vähän vanhempia Samsungin Galaxy malleja myydään uutena vieläkin. Esimerkiksi tällä hetkellä uusi Samsung Galaxy S7 Edge maksaa noin 490€ ja meillä vastaava käytetty malli maksaa sen 339€, joten hintaero on huikea. No mitä sitten itse puhelin, se on ammattilaisten toimesta tarkistettu ja Blanccon (joka muuten myös alkuisin Suomesta) avulla tyhjennetty malli. Akku vastaa noin 80%-100% uuden vastaan tehosta mutta puhelimessa on vain jälkiä, joka periaatteessa ainoa miinuspuoli. Kaikki käytetyt puhelimet toimivat siis 100% ja niillä on myös 12kk takuu.
Mietitään tilannetta, ostat uuden puhelimen ja et käytä suojakuorta. Riittää, että parin viikon ajan pidän sitä pöydällä, taskussa, (vaikka avaimien kanssa jne.) niin puhelimeen saattaa tulla samanlaisia naarmuja, kuin näissä käytetyissä malleissa. Jos taas laitat uutena puhelimen suojakuoren sisään, et luonnollisesti saa siihen naarmuja ja toisaalta jos puhelimessa (käytetyssä) on naarmuja, et niitä myöskään kovin helposti huomaa. Takakannessa olevat naarmut jäävät ainakin kokonaan piiloon. 

Yksi tärkeä asia on myös kierrätys ja ympäristö. Miljoonia ja miljoonia elektroniikka laitteita joutuu vuosittain kaatopaikoille ja romuttamoille, vaikka joukossa riittää hyviäkin laitteita, ainahan ei tarvitse olla se uusin ja hienoin malli. Kierrätys kunniaan! Vuosittan kaatopaikoille eksyy 40 miljaria kiloa jätettä! :O
Tässä vielä muutamia kuvia laitteista sekä niissä olevista jäljistä, eli kuten kuvista huomaa, joitakin jälkiä on jopa vaikea saada kuvissa näkymään! Ja kuvissa näkyvät tarrat muuten lähtevät pois, eikä niistä jää jälkiä! :)
 Tässä kuvia Applen käytetystä iPhone 5S mallista. Tässä suurimmat jäljet ovat kuvassa ylhäällä kulmissa näkyvät kulumat. 

_____________________________________________
 Tässä puolestaan käytetty Samsung Galaxy S7 puhelin, 32GB muistilla. Kuten kuvista näkyy, ei tässäkään ole suuria jälkiä, pieniä naarmuja ainakin latausliittimen kohdalla ja vähän kulmissa. 
https://www.halpis.fi/category/167/samsung

_________________________________________Tässä puolestaan muutamia kuvia Applen iPad tabletista, joka taitaa olla iPad 3 mallia 64GB muistilla. Kuten näistäkin näkyy, suurimmat naarmut ja jäljet kulmissa takana. 

___________________________________________

Kuten näistä kuvista näkyy se, että laitteessa on yksikin pieni naarmu/jälki johtaa käytetyn ”leimaan” eikä sitä voi myydä uutena. Jos on valmis ulkoisesta puolesta vähän tinkimään (jossain tapauksissa siis todella vähän) niin laitteen saa todella edullisesti. Toinen hyvä huomio on myös se, että esimerkiksi Apple on lopettanut vanhempien iPad tablettien valmistuksen, joten jos haluaa, vaikka Applen iPad tabletin 4G yhteydellä täytyy ostaa se uusin ja paras. Yksityisiltä ostettaessa kannattaa olla myös varuillaan. Ongelmia saattaa ilmetä Applen IDtunnuksien, maksujen ja lähetyksien kanssa. Yksityisten välisissä kaupoissa ei myöskään ole takuuta eikä palautusoikeutta.
Jos iPhone tai iPadi hajoaa vaikka viikon käytön jälkeen, asialle ei tuolloin oikein voi mitään. Mutta onneksi meiltä löytyy Applen iPhonet ja Applen iPadit 14 päivän vaihto- ja palautusoikeudella sekä 12kk takuulla! 
Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis