Siirry pääsisältöön

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä


Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti! 

Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€

Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi!

Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi!

Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri?


Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimassamme olevia ApplenMacBook Air 13 tietokoneita. Kaikilla myymillämme tietokoneilla on aina:
  1. 12kk takuu, jonka hoidat suoraan meidän kauttamme. 
  2. Kaikki tietokoneet on varustettu skandinaavisella näppäimistöllä, eli niistä löytyy Å, Ö ja Ä näppäimet. Jotkin kaupat saattavat myydä käytettyinä USA:n markkinoille tarkoitettuja malleja, joissa ei näitä ole.
  3. Nopea toimitus
  4. Mukaan tulee Applen aito ja alkuperäinen Suomeen sopiva MagSafe laturi, joka maksaa uutena noin 100€. 
  5. Voit maksaa Applen MacBook tietokoneen laskulla tai osamaksulla, vasta kun kone on tullut perille.
  6. Kaikilla Applen MacBook tietokoneilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 
  7. MacBookit ovat tarkistettuja, täysin tyhjennettyjä sekä nollattuja.
  8. 100% toimivuus!
  9. Fyysisesti hyvässä kunnossa, reunoissa ja kulmissa saattaa olla normaalia kulumista.

Fyysisesti MacBook Air ja MacBook Pro läppärit ovat siis hyvässä kunnossa, pieniä käytön jälkiä lukuun ottamatta.

Näppäimistö on Suomeksi, eli siinä on Å, Ö ja Ä näppäimet oikeissa paikoissa. Kaikissa tietokoneissa ei välttämättä ole, kuten joissain kiinalaisissa vastaavissa malleissa.


Tietokone on aina tyhjennetty täysin, ne on käytetty Applen koneisiin keskittyneellä ammattilaisella, jolloin kone on täysin tyhjennetty suomalaisen Blanccon avulla. Olemme varastolla asentaneet tietokoneeseen valmiiksi MAC OS X käyttöjärjestelmän suomenkielisen version, joten se on heti käyttövalmis.

Käytetyn Applen MacBook Air tai MacBook Pro mallin mukaan tulee aina aito Applen MagSafe laturi, joka maksaa uutena jopa 100 euroa kappaleelta, meiltä saat sellaisen tietokoneen mukana! Ja laturi on totta kai EU (Suomeen) tarkoitettu!


Mistä näitä käytettyjä Applen MacBookkeja meille sitten oikein tulee? Tilaamme tietokoneet joko Ruotsista, Norjasta tai Suomesta, jolla varmistamme koneiden aitouden ja sen, että ne todellakin soveltuvat Suomen markkinoille. 

Applen MacBook tietokoneet saattavat olla myös aikaisemmin yrityskäytössä olleita tietokoneita, jotka on vaihdettu uusiin. Yritykset yleensä vaihtavat kaikki tietokoneet kerralla uusiin, joskus jopa kerran vuodessa tai useammin. Tällöin nämä vanhat koneet myydään edullisesti pois, jotta saadaan nopeasti uusia laitteita tilalle, mitkä eivät ehkä eroa näistä vanhoista juuri mitenkään. 

Käytetyn Apple MacBook tietokoneen hinta?


Mitä sitten maksaa uusi Applen MacBook? Uudesta Apple MacBook tietokoneesta, jossa on128GB SSD levy, Intel Core i5 suoritin ja 13.3 tuumainen näyttö, saa maksaa vajaa 1000€.

MacBookista, jossa on 256GB SSD, Intelin Core i5 suoritin, Retina näyttö ja 8GB keskusmuistia  mallista puolestaan noin 1200€. Hinnat on katsottu hintaseuranta.fi palvelusta toukokuun 2018 lopussa.

Meillä näitä lähimmät mallit ovat siis 529€ ja 899€, joten voit siis säästää selvää rahaa, jos olet hieman valmis tinkimään siitä, että kone olisikin vähän käytetty ja vuoden tai pari vanhempi. Miksi et siis valitsisi käytettyä, joka on halvempi, 12kk takuu, puhdistettu, nollattu ja kaikin puolin 100% toimiva! Meiltä saat kaikki Applen koneet edullisesti ja ilmaisella toimituksella! Käy kurkkaamassa vaikka kaikkien Applen laitteiden valikoimat sivuiltamme osoitteessa www.halpis.fi.

MacBookin pohjassa on tarrat, joihin on merkattu koneen tiedot sekä kuntoluokka. Kaikki koneet on siis tarkistettu ammattilaisen toimesta, joten voit olla varma, että ne toimivat 100% varmuudella!


Meiltä löydät Applen MacBook tietokoneiden lisäksi myös Applen iPad tabletit ja vaikka kuvassa näkyvän Applen iPhone 6S puhelimen 64GB muistilla!


MacBookiin on siis asennettu täysin puhdas versio Applen Mac OS käyttöjärjestelmästä ja se on valmiina käyttöön. Valitset vain haluamasi kielen ja yhdistät oman Applen ID:n tietokoneeseen tai tarvittaessa luot uuden ID tunnuksen, jos sinulla ei sellaista jo ole! Lisää tietokoneita, esimerkiksi Lenovon Windows 10 läppäreitä löydät täältä!


Valitse käytetty Apple MacBook ja säästä luontoa, klikkaa itsesi ostoksille Halpis.fi verkkokauppaan

Ilmasto, tuo polttava puheenaihe. Valitsemalla käytetyn Applen MacBook tietokonee, voit tehdä omalta osaltasi ilmastoteon ja vähentää uuden elektroniikan määrää maailmassa. Klikkaa siis itsesi ostoksille Halpis.fi verkkokauppaan ja säästä rahaa sekä ympäristöä! 

- Halpis.fi

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis