Siirry pääsisältöön

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset.


Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan!


_____________________


1) WhatsApp Messenger

Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla!

2) Instagram, Facebook ja Snapchat

Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata.

3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti

Kenties yleisimmät ja parhaimmat sovelluksen uutisten lukemiseen?

4) Yle Areena

Kaikki maksavat Yle veroa, omisti televisiota tai ei, niin kannattaa hyödyntää tätä sovellusta. Toimii todella nopeasti ja tämän avulla voit katsoa kaikkia ylen kanavia suorana missä ikinä oletkin ja näet koko Yle Areenan sisällön! Toimii erityisen hyvin nyt, kun vaikka jalkapallon MM kisat 2018 ovat alkamassa ja haluat nähdä pelit, suomenkielisellä selostuksella! Taitaa vielä tukea myös Full HD resoluutiota.

5) Googlen sovellukset, Chrome, Gmail, Google Maps sekä Youtube

Yleensä kaikissa Android puhelimissa Googlen sovellukset löytyvät valmiina asennettuina, mutta jos ne jostain syystä puuttuvat, kannattaa ne ehdottomasti käydä poimimassa Google Play kaupasta parempaan talteen!

6) Microsoft Office sovellukset

Vaikka kyseessä onkin Googlen Android käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, kannattaa siihen silti ladata Microsoftin Office 365 paketti, joka sisältää Word, PowerPoint, Excel, Outlook ja OneNote sovellukset. Nämä ovat edelleenkin parhaimpia alallaan ja puhelimelle peruskäytössä ilmaisia. Joskus tulee eteen tilanne, jolloin nämä kannattaa olla asennettuna.

7) Facebook Messenger

Vaikka WhatsApp onkin tällä hetkellä paras ja suosituin, myös Facebookin oma Messenger sovellus on hyödyllinen. Sen avulla viestittely Facebookin kautta on kätevää ja nopeaa.

8) Pankkien omat sovellukset, Osuuspankki ja Nordea

Uudet sovellukset ovat todella käteviä ja helppoja. Niiden avulla vierailu nettipankissa, rahojen siirto ja laskujen maksu on jopa nopeampaa kuin normaalilla tietokoneella ja silti aivan yhtä turvallista. Osuuspankissa omiin tietoihin pääsee vielä halutessaan kirjautumaan ilman avainlukulistaa, todella kätevää!

10) Adobe Acrobat Reader


Adobe, jolla saat .PDF tiedostot avattua. Jos esimerkiksi osat puhelimella, vaikka junalipun, se lähetetään sinulle sähköpostiin .PDF muodossa ja Adobe on paras sovellus tämän tiedoston avaamiseen! Tarvetta on takuulla!

_____________________

Nämä ovat sellaisia sovelluksia, jotka tulisi löytyä lähestulkoon jokaisesta älypuhelimesta. Helpottavat puhelimen käyttöä ja tekevät älypuhelimesta paljon hyödyllisemmän kapistuksen. Jos et välttämättä Googlen Play kaupasta mitään haluaisi ladata, kannattaa ainakin harkita näitä. Sieltähän löytyy toki myös 3,5 miljoona muuta sovellusta, joten valinnanvaraa todellakin on!

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass