Siirry pääsisältöön

Doron senioripuhelimet vastaan Nokian perusmallit

Halpis.fi verkkokauppamme valikoimaan on uutena tulokkaana saatu erä käytettyjä Doron senioripuhelimia. Otetaan ensin hieman historiaa tästä Dorosta, Doro on siis ruotsalainen puhelimien valmistaja, joka on erityisesti keskittynyt näihin seniorimallisiin puhelimiin. Tyypillisiä ominaisuuksia Doron puhelimille ovatkin suuri ja selkeä näyttö, jossa on isot kirjaimet ja numerot, kuuluva ääni ja suuren näppäimet. Näiden avulla Doro puhelimien käyttö on helppoa ja selkeää, iästä riippumatta. Doro puhelimissa ei ole Android käyttöjärjestelmää, vaan Doro käyttää niissä omaansa, mutta sekin on totta kai suomenkielinen.Doro on ruotsalainen puhelimien valmistaja, joka on pääasiassa keskittynyt senioreille suunnattuihin peuspuhelimiin ja älypuhelimiin. Doron tuotteet löydät halvalla Halpis.fi verkkokaupasta! 


No, onko näistä Doro puhelimista sitten mihinkään, jos verrataan vaikka vanhaan kunnon Nokia 3310 puhelimeen? Kyllä vaan! Doro nokittaa Nokian peruspuhelimia ainakin näppäimien koossa, joka on yksi suurimmista ongelmista Nokian perusmalleissa. Pienet näppäimet ovat usein hankala painella ja siinä sattuu paljon virhe painalluksia, joten Doro on tässä asiassa hieman parempi.

Käyttöjärjestelmässä tosin mielestäni Nokia on hieman niskan päällä, molemmat ovat yhtä helppoja käyttää ja selkeitä, mutta siitä huolimatta perus Nokialainen matkapuhelin on omaan käyttöön tuttu ja matopeli on vieläkin ehdoton ykkönen! Mutta toki tämä on vain pelkkä tottumus kysymys.

Äänen voimakkuudessa molemmat ovat aika samalla tasolla, yleensä Doron puhelimissa äänen voimakkuus on normaalia "tasoa" korkeammalla, mutta ei Nokian soittoäänen voimakkuus paljoa Doron puhelimelle häviä, varsinkin kun sen asettaa vielä maksimiin.

Muotoilu ja ulkomuoto, se puolestaan no Nokian heiniä tässä tapauksessa. Yleisesti ottaen Doron puhelimet noudattelevat melko samaa "kaavaa" tuon suhteen, eli läppäpuhelimet ovat melkei yhdestä ja samasta muotista, kun taas Nokialla puhelimet muoodot ja värin vaihelevat enemmän, jolloin sieltä saattaa löytää paremmin omaa silmää hivelevän ulkomuodon.

Jos tarvitset oikeasti senioripuhelimen, eli puhelin tulee sellaiselle käyttöön, kuka ei aikaisemmin ole ehkä puhelinta käyttänyt, tai koet, että kovasta äänestä ja isoista näppäimistä on hyötyä, valintasi on Doron puhelin. Jos taas uskot, että vanha ja tuttu turvallinen perus Nokialainen puhelin ajaa paremmin asiansa, vaikka näppäimet ovat pieniä ja ääni ei olekaan samalla tasolla, valitse Nokia.

Molemmilla peruspuhelimilla on aina 12kk takuu sekä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Doro puhelimet ovat käytettyjä, joissa niissä voit säästää jopa yli 50% verrattuna uuden vastaavan hintaan. Nokian puhelimet puolestaan ovat tehdashuollettuja, joten niihin on siis vaihdettu uudet kuoret, akku ja muut mahdollisesti vialliset tai kuluneet osat.

Tehdään vielä tähän loppuun pieni hintavertailu erilaisten Doro puhelimien välillä. Otetaan muutamia esimerkkejä, vaikka ensimmäisenä Doro 609.

Doro 609 senioripuhelin maksaa meillä 29,90€ ja sama puhelin Gigantissa 99€. Säästöä siis 70€ ja tämä vain sillä, että valitsee puhelimen joka ei olekaan täysin uusi. Samalla säästyy luontoa ja hiilijalanjälki pienenee.


Doro 609 senioripuhelin, musta


Doro 1362 senioripuhelin, joka on meillä myynnissä hintaan 24,90€ ja sama puhelin Gigantissa 59€. Säästöä siis 35€!

Doro 1632 senioripuhelin, mustaKäytetty Doro on oiva valinta, sillä puhelimelle tulee 12kk takuu, joka hoituu meidän kauttamme. Kaikki Doron puhelimet on ennen myyntiä testattu aj todettu 100% toimivaksi, mutta vaikka vikoja ilmenisi, puhelimella on aina 12kk takuu jota vastaan se huolletaan tai vaihdetaan vähintään saman arvoiseen malliin.

Käyhän kurkkaamassa Doron senioripuhelimien valikoimaa sivuillamme osoitteessa www.halpis.fi ja voit yllättyä, kuinka edullisia Doron puhelimet todella ovat, verrattuna uusiin vastaaviin! Jos sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi laittaa meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi, niin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti, yleensä jo saman päivän aikana!

- Halpis.fi korkeiden hintojen kampittaja

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis