Siirry pääsisältöön

Applen uudet puhelinjulkistukset syksyllä 2018

Taas on se aika vuodesta, kun odotellaan Applen uutuus puhelimia ja tabletteja syyskuun julkistuksessa. Ensimmäisten ennakkotietojen mukaan Applelta odotetaan kolmea uutta iPhone puhelinta, joista yksi olisi edullisemman hintaluokan malli. Käydäänkin nyt tässä blogipostauksessa vähän läpi sitä, millaisia malleja Applelta odotetaan ja vähän niiden ominaisuuksia ja hintoja.

Edellinen iPhone kantaakin nimeä iPhone 8, mutta uuden julkistuksen yhteydessä Applen ei odoteta nimeävän seuraavaa iPhonea loogisesti iPhone 9 puhelimeksi. Tällä hetkellä markkinoilla on siis iPhone X, joka viittaa iPhone 10 malliin, jolloin iPhone 9 saattaa ideologisesti olla hankala päätös, koska se on ikään kuin nimeäminen taaksepäin, joka ei ehkä ole Applen liiketoiminnan kannalta paras vaihtoehto. Mitä vaihtoehtoja Applen puhelimen nimille siis jää, no ainakin iPhone 8S, koska Apple on käyttänyt S mallia useasti nimeämisen yhteydessä. Muita vaihtoehtoja ovat iPhone XS, tai Apple iPadin tapaan pelkistetysti New iPhone.

Milloin uusi iPhone sitten tulisi markkinoille? Perinteisesti Apple on julkaissut uudet iPhonet aina syyskuun puolessa välissä ja saataville ne ovat saapuneet muutamaa viikkoa myöhemmin, eli syyskuun viimeisellä puoliskolla.

Ensimmäinen iPhone olisi 5.8 tuumaisella OLED näytöllä varustettu iPhone X mallin seuraaja, jolla olisi samanlainen muotoilu ja rakenne erityisesti näytön suhteen. Puhelimen arvioutu hinta asettuisi noin 850 - 950 euron luokkaan.

Toinen malli olisi hieman isompi, 6.5 tuumaisella OLED näytöllä varustettu iPhone X Plus versio, joka olisi nyt julkistettavista kolmesta puhelimesta se kaikkein kallein. Tämän kalleimman mallin hinta tulisi puolestaan asettumaan noin 1050 - 1150 euron luokaan. Tämä iPhone olisi ikään kuin kalliimpi versio 5.8 tuumaisesta mallista ja tästä tulisi Applen kärkimalli, ainakin hinnan suhteen.

Kolmas versio olisi puolestaan 6.1 tuumaisella LCD näytöllä (joka on siis OLED näyttöön verrattuna hieman edullisempi) malli, joka tuli näistä kolmesta hinnaltaan edillisimmaksi. OLED näyttö on hieman tarkempi ja parempi, joten tähän edulliseen malliin olisi vaihdettu LCD näyttö, jolloin hinta saadaan huomattavasti edullisemmaksi kuin kahdessa muussa. Tämän edullisimman iPhone version hinnan odotetaan olevan noin 700 - 850 euroa, joka on siis selkeästi kahta muita mallia agressiivisemmin hinnoiteltu.

Tässä vielä kuva, josta saa vähän käsitystä siitä, millaisia nuo kolme julkistettavaa mallia voisivat näyttää ja miten näyttöjen koot asettuvat suhteessa toisiinsa.Muotoilussa ja suunnittelussa uudet iPhonet ottavat ainakin selkeän rajanvedon edellisiin malleihin ja muotoiluun, jota on totuttu näkemään Applen puhelimissa jo iPhone 6 mallista asti. Näyttö olisi kaikissa lähes kokonaan etupaneelin kattava ja kotipainike olisi integroitu kokonaan näyttöön.

Huhut kertovat, että kalleimmissa malleissa olisi lasinen takakuori ja edullisemmassa mallissa se olisi edeltäjiensä tapaan alumiinia. iPhoneja odotellaan useissa väreissä ja huhuissa onkin ollut sellaiset värit, kuten vihreä, keltainen ja pinkki, jotka todellakin tuovat uutta virtaa ja värikkyyttä iPhone puhelimien toistaiseksi melko "harmaaseen" värikirjoon.

Enempää emme oikein halua tämän kanssa spekuloida, koska kohtahan tämä tiedetäänkin. Tekniset tidot ovat joillain sivustolla melko "tarkkaan" jo tiedossa, mutta harvemmin Applea sen teknisten tietojen takia ostetaankaan, koska ne ovat lähes aina olleet vähän jäljessä prosessorien ja muistien osalta, jos verrataan High End luokan Android puhelimiin.

Kun uudet iPhonet on julkaistu, tulemme tekemään siitä postauksen, että millaisia laitteita sieltä sitten todella on saatu aikaan, mihin hintaan ja milloin ne tulevat Suomeen!

- Halpis.fi 

Korkeiden hintojen kampittaja!Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis