Siirry pääsisältöön

Puhelimen vaihtaminen Applesta Androidiin

Jos olet vaihtamassa leiriä Applen puhelimesta Android puhelimeen saattaa sinulla herätä kysymys siitä, miten ja kuinka helposti tuo vaihto on suoritettavissa? Miten valokuvat, yhteystiedot, sähköpostit, tekstiviestit ja sovellukset siirtyisivät parhaiten? Miten ne kannattaa siirtää ja mitä asioita kannattaa siirrossa/vaihdossa ottaa huomioon? Lukemalla tämän postauksen loppuun pääset selville siitä, miten homma käytännössä toimii ja mitä sinun tulee ottaa huomioon.

Jos olet vaihtamassa puhelintasi toisinpäin, eli Androidista Appleen, voit lukea siitä ohjeen tästä. Vaihto on askeleen verran helpompi ja nopeampi toteuttaa.
1) Ensimmäisenä kannattaa tehdä Googlen tili (Gmail sähköposti) jos sinulla ei vielä ole Googlen tiliä, luo sellainen täällä.

2) Lataa Applen iOS laitteellesi Google Drive sovellus ja kirjaudu siihen sisään äsken luomallasi Googlen tilillä. Google Drive sovelluksen saat suoraan Applen sovelluskaupasta.

3) Kun olet kirjautunut omalla Google tunnuksellasi Google Drive sovellukseen, voit synkronoida kaikki tietosi Google Driveen.

Valikko --> Asetukset --> varmuuskopioi (Backup) Voit valita mitkä osiot haluat kopioida, mutta kannattaa painaa suoraan "Aloita kopiointi" jolloin puhelin automaattisesti tallentaa ja kopioi kaikki saatavilla olevat tiedot Google Driveen. Tallennus ja kopiointi voi viedä useamman tunnin, joten tässä kohtaa on suositeltavaa käyttää WiFi yhteyttä, joka on hieman nopeampi ja vakaampi kuin puhelimen oma yhteys. Jos sinulla ei ole liittymässä datapakettia, operaattori saattaa myös laskuttaa latauksista erikseen, joten se kannattaa pitää mielessä!

4) Kun lataus on suoritettu, voit ottaa esille Android puhelimesi. Alussa puhelin kysyy kielen ja pyytää sinua yhdistämään WiFi verkkoon. Tämä jälkeen puhelin kysyy, haluatko ottaa sen käyttöön uutena vai palauttaa tiedostot olemassa olevasta puhelimesta. Tämän jälkeen valitset sen, että haluat palauttaa tiedostot ja kirjaudut puhelimeen omalla (sillä, johon kopioit tiedostot Applen laitteesta Googlen tunnuksella ja puhelin automaattisesti lataa ja asentaa kaiken tarvittavat. Kuvat löytyvät Google Kuvat sovelluksesta ja yhteystiedot voit synkronoida Googlen tililtä suoraan puhelimeen.

5) Kun puhelin on suorittanut latauksen, kaikki on valmista! Kannattaa vielä nollata ja poistaa vanhasta Applen laitteesta Apple ID tunnus sekä nollata asetukset ja poistaa kaikki tiedostot! Tämän jälkeen oletkin valmis käyttämään puhelintasi!


- Halpis.fi

 Korkeiden hintojen kampittajaKommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis