Siirry pääsisältöön

Samsung Galaxy S10 uutuus puhelin!

Samsungilta odotetaan jälleen kovaa uutuutta ja se kantaakin totta kai edeltäjiensä mukaisesti nimenä Samsung Galaxy S10. Galaxy S10. Tässä postauksessa käydään läpi, mitä ominaisuuksia uudessa Samsungin lippulaivassa on ja millaisia versioita siitä on saatavilla.

Samsungilta odotetaankin ainakin kahta Galaxy S10 mallia. Ensimmäisessä Galaxy S10 mallissa olisi 6.1 tuumainen näyttö ja suuremmassa Plus mallissa 6.4 tuumainen näyttö. Näytön koko on siis suurempi, kuin esimerkiksi Galaxy S8 tai S9 malleissa, mutta puhelimen fyysinen koko ei juurikaan ole kasvanut. Tämä sen vuoksi, että ylhäältä ja alhaalta on edelleen nipistetty tilaa enemmän näytön käyttöön, joten etupuoli on lähes tulkoon yhtä näyttö, mikä totta kai näyttää upealta!

Poiketen aikaisemmista Galaxy S8 ja S9 malleista, S10 mallista olisi tulossa vielä kolmaskin malli, joka kantaa nimeä Galaxy S10e, tai S10 Lite. Tässä Lite mallissa olisi normaali 5.8 tuumainen näyttö, kun S10 ja S10 Plus malleissa näyttö olisi niin ikään molemmilta reunoilta kaareva, kuten aikaisempien S8 ja S9 malleissa oli.

Kuvassa näkyvät Galaxy S10 mallit. Vasemmalla on Lite, keskellä S10 ja oikealla S10 Plus. S10 Plus mallissa onkin edessä kaksi kameraa, kun taas kahdessa muussa kameroita on vaan yksi. 


Kaikissa kolmessa näytöt ovat SUPER AMOLED tasoisia ja ne tukevat 2960 x 1440 resoluutiota. Samsungin malleissa on ennenkin nähty laadukkaita näyttöjä, kuten Galaxy S9 ja galaxy S8 malleista olemme huomanneet. Uuden S10 näytöt tulevat olemaan markkinoiden parhaimpia ja ne toistavat värit kirkkaina.  Näyttöön on integroitu myös sormenjälkitunnistin, mikä on jossa on niin kutsuttu UltraSonic ominaisuus, eli se on tehokkaampi ja tarkempi kuin aikaisemmin. Samsung Galaxy S10 Lite mallissa (tai e malli) sormenjälkitunnistin ei ole näytössä, vaan se on integroitu laitteen sivulle. Tässä on todennäköisesti vähän jouduttu joustamaan, jotta hintaa on puhelimessa saatu alaspäin.
S10 Lite mallin takana on kaksi kameraa ja S10 sekä S10 Plus malleissa kameroita on kolme. Kamerassa on myös Googlen puhelimista tuttu Night Sight ominaisuus, eli niillä pystyy kuvaamaan myös pimeässä.


Galaxy S10 mallista olisi aluksi tulossa musta, vihreä, valkoinen ja hieman myöhemmin myös sininen väri. S10e mallista puolestaan myös keltainen, joka on pieni vastaisku Applen uusille iPhone väreille. S10+ malliin olisi vielä näiden lisäksi myöhemmin tulossa keraaminen musta sekä keraaminen valkoinen. Joten ainakin näiden perusteella erilaisia värivaihtoehtoja riittää varmasti jokaiseen makuun.

Akkujen koko olisi S10e mallissa 3100mAh, S10 mallissa 340mAh ja suurimmassa S10 Plus mallissa 4100mAh. Samsung näyttää vielä myös pysyvät siinä, että puhelimessa on 3.5mm kuulokeliitäntä, vaikka se onkin iPhonen puhelimista poistettu. Liittimenä on myös aikaisemmista tuttu C tyypin USB.

Miltäs sitten puhelimen tekniset ominaisuudet, eli se puhelimen "rauta" näyttää? No, paikasta riippuen, puhelimessa on joko Samsungin oma Exynos 9820 tai Snapdragon 855 suoritin sekä uusin Android 9.0 Pie käyttöjärjestelmä. Muistia ja tallennustilaa on myös ihan kivasti ja siitä onkin saataville useampia eri versioita.
Edullisimman S10e mallin hinta on noin 750 euroa ja siinä on tallennustilaa 128GB ja keskusmuistia 6GB. S10 mallista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa ja S10 Plus mallista peräti kolme. Kalleimmassa mallissa onkin keskusmuistia huikeat 12GB ja tallennustilaa peräti 1GT, joten siinä ei aikanaan tila lopu kesken, tosin hinta menee samaan kalleimman iPhone mallin kanssa.

Mitä mieltä olet Samsungin uutuus malleista, kannattaako 12GB ja 1TB versiost maksaa 1499 euroa? Jos haluat vähän edullisempaa vaihtoehtoa, kurkista vähän käytettyjen mallien valikoimaa sivuillamme osotteessa www.halpis.fi!

- Halpis.fi

 Korkeiden hintojen kampittaja


Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis