Siirry pääsisältöön

Käytetty Applen iPhone puhelin edullisesti

Käytetty Applen iPhone puhelin edullisesti netistä - Halpis.fi verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman! 

Miksi kannattaa valita käytetty Applen iPhone puhelin? Tähän kysymykseen pyrimme vastaamaan tässä blogi postaukessa. Applen iPhone on varmaan tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista puhelimista, mutta samalla iPhone on myös yksi kalleimmista. Usein nämä eivät kuitenkaan kulje käsikädessä, kuten vaikka autoista voidaan huoamta (kallein ei usein ole suosituin) mutta Apple on tehnyt iPhone puhelimillaan tähän poikkeuksen.

Applen iPhone puhelimet ova kallistuneet vuosi vuodelta

Miksi Applen iPhonet ovat niin kalliita? 

Se on Applen brändi, ihmiset ovat valmiita ja ennen kaikkea halukkaita maksamaan Applen laitteista pyydetty hintaa. Apple on määrätietoisesti kehittänyt uusia puhelimia ja luonut Applen iPhone puhelimien ympärille erittäin vahvan ekosysteemin. 

_________________________________

Miksi valita käytetty Applen iPhone puhelin?

1) Hinta - käytetty Applen iPhone puhelin on halvempi

Käytetty Applen iPhone puhelin voi parhaimmassa tapauksessa olla useita satoja euroja hinnaltaan halvempi, kuin vastaava uusi puhelin. Uusien Applen iPhone puhelimien hinnat eivät juurikaan laske, koska Apple pitää niitä varsin korkealla. Viralliset jälleen myyjät, kuten Gigantti tai Power eivät liiemmin voi laskea uusien Applen iPhone puhelimien hintoja, koska heille ostohinnat ovat niin korkealla. Käytetty Applen iPhone puhelin tekee tähän kuitenkin poikkeuksen. Apple ei nimittäin itse voi määritellä käytettyjen Applen iPhone puhelimien markkinahintaa, vaan se määräytyy täysin ostajien ja myyjien perusteella. 

2) Ympäristö - käytetty Applen iPhone säästää ympäristöä

Ilmaston muutos on varmasti kaikkien huulilla ja sitä halutaan olla estämässä. Vuosittain elektroniikkaa päätyy miljoonien kilojen edestä kaatopaikoille, kun jatkuvalla syötöllä tuodaan uusia laitteita markkinoille, vaikka käytettyjen Applen iPhone puhelimien käyttöikä onkin huomattavasti pidempi, kuin vuoden verran. Apple siis julkaisee melkein vuosittain uuden Applen iPhone puhelimen. Koska käyttöikä on pidempi niin valitsemalla vähän käytetyn Applen iPhone puhelimen uuden sijasta, on sillä selkeitä vaikutuksia ympäristöön.

3) 100% toimivuus - kaikki Applen iPhone puhelimet on testattu

Kaikki Halpis.fi verkkokaupan myymät Applen iPhone puhelimet on aina testattu ammattilaisen toimesta, joten ne ovat toiminnoiltaan uudenveroisessa kunnossa. Se on siis melkein sama, kuin ostaisi uuden Applen iPhone puhelimen, vain sillä erolla, että puhelimessa on muutamia kosmeettisia jälkiä.

4) Käytetyllä Applen iPhone puhelimella on aina 12kk takuu

Vaikka Halpis.fi verkkokauppamme myykin käytettyjä Applen iPhone puhelimia niin on hyvä muistaa, että kaikilla Applen iPhone puhelimilla on aina 12kk takuu, riippumasta iästä tai kunnosta. Applen iPhone puhelimen takuu koskee myös akkua. Jos akku heikkenee takuun aikana merkittävästi, se voidaan vaihtaa ilmaiseksi uuteen. 


Applen käytetyillä iPhone puhelimilla on aina palautusoikeus ja 12kk takuu

5) Käytetyn Applen iPhone puhelimen ostossa ei ole riskejä

Käytetyn Applen iPhone puhelimen voit ostaa täysin ilman mitään riskiä. Ostamalla käytetyn Applen iPhone puhelimen Halpis.fi verkkokaupasta saat aina puhelimellesi ilmaisen 12kk takuun sekä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Jos siis et ole käytettyyn Applen iPhone puhelimeesi 100% tyytyväinen, saat aina rahasi takaisin. Halpis.fi verkkokauppamme on toiminut jo vuodesta 2012! 

Klikkaa itsesi Applen iPhone ostoksille Halpis.fi verkkokauppaan

Toivottavasti saimme sinut vakuuttuneeksi siitä, miksi käytetty Applen iPhone on hyvä valinta, juuri sinulle! Halpis.fi verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä Applen iPhone puhelimia. Meiltä löydät puhelimet aina pienestä ja näppärästä Applen iPhone SE mallista suuriin Applen iPhone 8 Plus puhelimiin ja uusiin Applen iPhone X malleihin. Olitpa sitten mistä tahansa kiinnostunut, olipa budjettisi mikä hyvänsä, kannattaa edes harkita käytettyä Applen iPhone puhelinta ja käy ihmeessä kurkistamassa valikoimaamme täällä: 

Halpis.fi verkkokaupasta löydät paljon erilaisia käytettyjä Applen iPhone puhelimia

Kysyttävää Applen iPhone puhelimista? 

Jos sinulla heräsi mitään kysyttävää, älä epäröi laittaa meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi kysyäksesi listätietoja Applen käytetyistä iPhone puhelimista. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin aina 24 tunnin kuluessa. Tervetuloa Applen iPhone ostoksille Halpis.fi verkkokauppaamme! 


 Korkeiden hintojen kampittaja 

Kommentit

Suosittuja tekstejä

Missä iPhonessa on paras hinta-laatusuhde?

Meille tulee usein kysymyksiä siitä, mitä Applen iPhone puhelinta suosittelemme ja missä on paras hinta-laatusuhde, joten päätimme tehdä siitä tämän pienen postauksen. Valintamme tähän on ehdottomasti Applen iPhone 7 malli ja ja käydäänkin tässä vähän perustaluja sille, miksi valitsemme tämän iPhone 7 mallin. Applen iPhone 7 julkaistiin siis vuonna 2016 ja siinä oli muutama isompi muutos aikaisempaan Applen iPhone 6S malliin. Ensimmäinen oli se, että kotipainike muuttui tyystin. iPhone 7 mallista alkaen painike ei ole enää fyysinen, vaan se toimii puhtaasti kosketusnäytön tapaan, eli se luo erillisen painalluksen tunteen värinämoottorilla, joka on sijoitettu näppäimen alle. Toinen muutos oli totta kai 3.5mm kuulokeliitännän puuttuminen ja IP67 luokitus , eli iPhone 7 kestää (tai ainakin Applen mukaan sen pitäisi kestää) paremmin vettä ja kosteutta, kuin edeltäjänsä. Parannuksena iPhone 6S malliin on luonnollisesti nopeampi suoritin ja parempi kamera, sillä iPhone 7 malli on

Android ja Applen puhelimien nollaus ja viankorjaus

Puhelimien ohjelmisto virheet ja viat Puhelimet ovat menneet kovaa vauhtia eteenpäin ja kun tekniikka kehittyy, myös sitä myöten erilaiset virheet ja ongelmat yleistyvät entisestään. Ennen vanhaan ei Nokia 3310 malliin ihan hirveästi vikoja tullut. Itse kyseistä Nokian legendaarista mallia käyttäneenä en ainakaan muista yhtään. Jos vikoja sattui tulemaan, niin siitähän selvisi aina ottamalla akun pois ja puhelin oli kuin uusi! Nykyisissä malleissa kun akkuakaan ei aina saa pois, voi ongelman kanssa painiminen olla haastavaa. Listaamme nyt tähän Android puhelimien ja Apple laitteiden yleisimpiä ohjelmisto ongelmien helppoja ratkaisuja.  Android älypuhelin Jos puhelin ei käynnisty, jumittuu alkuun, tai jotkin sovellukset eivät toimi, voi kyseessä olla ohjelmistovirhe ja puhelin tulisi nollata seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Aseta puhelin lataukseen vähintään 30 minuutin ajaksi, jotta akussa on varmasti virtaa. 2. Jos puhelin on käynnissä, sammuta se. 3. Paina Android puhe

Apple ID tunnuksen poistaminen, kun puhelin ei ole enää hallussasi

Apple ID on monelle varmasti tuttu asia, mutta kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, kuinka Apple ID ei poistu puhelimesta pelkällä nollaamisella. Tämän takia onkin tärkeää, että jos myyt, vaihdat tai muuten vaan et enää käytä nykyistä iPhoneasi, siitä on poistettava Apple ID tunnus. Jos tunnusta ei poisteta se tarkoittaa sitä, että muut eivät voi puhelinta koskaan enää käyttää. Apple ID on siis niin tarkka, eikä se poistu, vaikka puhelimen nollaisia ja iOS käyttöjärjestelmän asentaisi uudelleen. Apple ID on ja pysyy, kunnes puhelimen edellinen omistaja sen omasta tahdostaan poistaa. Android malleissa Googlen tunnukset ovat siinä mielessä "helpommat" että ne poistuvat, kun puhelimen nollaa. Mutta kuten sanottua, Apple ID tunnus ei. Toisaalta tämä onkin hyvä, koska puhelimen varastaminen, tietojen väärinkäyttö ja muut rötökset Applen laitteilla ovat todella hankalia, ellei jopa mahdottomia. Käydäänkin tähän lyhyet ohjeet siitä, miten saat Apple ID tunnuksen poistettua ilman

Käytetty Applen Macbook Air tietokoneet halvalla netistä

Käytettyjä Applen MacBook tietkoneita edullisesti Halpis.fi verkkokaupasta - klikkaa ja tutustu heti!  Käytetty Applen MacBook tietokone on hyvä vaihtoehto uudelle. Moni varmasti haaveilee uudesta Applen MacBook tietokoneesta, mutta samalla tuskailee sen korkean hinnan kanssa. Uudet MacBook tietokoneet maksavat mallista riippuen jopa yli 3000€ ja halvimmasta mallistakin joutuu maksamaan melkein 1000€ .  Mistä sitten saa sen edullisen käytetyn MacBook Air tai MacBook Pro tietokoneen? - Halpis.fi ! Moni voikin miettiä, että mistä saa edullisen Applen MacBook Air 13 tietokoneen? Uusia ei taida saada halvalla mistään, mutta käytettyjä Applen MacBook tietokoneita kyllä löytyy! Oletko siis valmis joustamaan siinä, että hankkisit kenties vähän käytetyn tietokoneen, 12kk takuulla totta kai! Jos olet, niin lue tämä blogiteksti loppuun ja jos et ole, lue silti sillä saatat muuttaa mielesi! Miksi ostaa käytetty Apple MacBook läppäri? Tarkastellaan tarkemmin vaikka valikoimass

Parhaat sovellukset ja ohjelmat Android puhelimelle

Googlen sovelluskaupassa tai yleisemmin tunnetussa Google Play kaupassa on yli 3,5 miljoonaa erilaista sovellusta ja ohjelmaa, voikin olla vaikea valita mitä ohjelmia ja sovelluksia sieltä kannattaisi ladata ja mitkä ovat juuri ne parhaat. Listaammekin tähän mielestämme parhaimmat ja hyödyllisimmät Google Play kaupasta löytyvät sovellukset. Google osaakin vallan mainiosti suositella hyviä sovelluksia ja nämä suositukset kannattaakin ehdottomasti ottaa tosissaan! _____________________ 1) WhatsApp Messenger Tämä ei varmaan perusteluja tarvita, kaikki kenellä on jonkin sortin älypuhelin, kannattaa tämä omaan Android laitteeseen ehdottomasti ladata ja opetella käyttämään, paras pikaviestipalvelu markkinoilla! 2) Instagram , Facebook ja Snapchat Sosiaalisen median palvelut kannattaa ladata, jos näitä käyttää. Jos et kuitenkaan omaa esimerkiksi Instagram tunnuksia, niin sitä ei luonnollisestikaan kannata puhelimeen ladata. 3) Ilta-Sanomat ja Iltalehti Kenties yleis